Kokosyoghurt

Ze worden bij de Aldi ook steeds hipper want wat vond ik daar……kokosyoghurt! Maar dan ook echt de hele hele echte kokosyoghurt dus niet gewone yoghurt met een beetje kokos erbij.

Het zit in een superleuke verpakking, het is van het merk Trader Joe, het heet Coconuts about you (love it!)  en er staan vrolijke teksten op zoals “Love your life” (nou dat doe ik hoor) en “Delen mag” (nee, mij!).

Ben je vegetarisch dan is deze yoghurt een lekker en gezond alternatief voor bijvoorbeeld sojayoghurt wat ik zelf namelijk best heel vies vindt. Dat eet ik dan ook nooit ook omdat ik geen vegetariër ben.

Ik heb natuurlijk even geproefd en het smaakt prima. De kokossmaak overheerst gek genoeg niet het is alleen iets dunner en minder romig dan gewone halfvolle of volle yoghurt.

Het bevat levende yoghurtculturen wat goed is voor je darmen, het is lactosevrij en er zit geen suiker in.  Voor de Aldi maatstaf is het niet goedkoop, 2 euro nog wat voor een bakje van 250 gram maar elders betaal je al gauw 4 of 5 euro.

Probeer het eens uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *