Smoothie met spinazie, komkommer en blauwe bessen

Eiwitrepen

Smoothie met spinazie, komkommer en blauwe bessen!

Deze smoothie met spinazie, komkommer en blauwe bessen is een perfecte combinatie wanneer je gaat beginnen met groente smoothies. Een soortgelijke smoothie heb ik ooit gemaakt terwijl ik met de Healthyjeltje smoothiebar stond bij de presentatie van de nieuwe Audi A4, waar natuurlijk een hoop mannen rond liepen. Een hoop verbaasde gezichten! Allereerst het moment wanneer wij een bekertje groen sap onder hun neus duwden…..en tja dat kun je dan natuurlijk als stoere vent niet weigeren.  En daarna nadat er een slok genomen was, verbazing want inderdaad, het is best heel lekker!

Wil je eerst eens lezen waarom het drinken van groente smoothies heel verstandig is, lees dan dit Blog.

Wat heb ik precies in deze smoothie met spinazie, komkommer en blauwe bessen gedaan:

  1. 1 avocado
  2. 1,5 banaan
  3. 2 handen wilde bio spinazie
  4. 1 halve bio komkommer met schil
  5. 1 handje bevroren blauwe bessen
  6. 1 dessertlepel ascorbinezuur (Vitamine c poeder)
  7. water

Deze hoeveelheden zijn precies genoeg voor 2 liter van de smoothie met spinazie, komkommer en blauwe bessen. Heb je een kleinere blender dan gebruik je iets minder anders wordt de smoothie misschien iets te dik en dat drinkt niet lekker weg. Lijkt je een smoothie met verse munt ook lekker, klik dan op deze foto.

verse munt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *