Hoe leef ik en jij?

Hoe leef ik en jij?

Ik leef bewust. Dat betekent dat ik de dagen niet gedachteloos voorbij laat gaan. Het liefst zie ik het leven als een grote speeltuin waar je van alles mag uitproberen en dat je jezelf echt niet zo serieus hoeft te nemen. Oe, dat lucht altijd zo lekker op als ik weer over van alles aan het malen ben!img_5083

Ik wil nog heel veel leren, ontdekken en ervaren. Voor mij ziet dat er waarschijnlijk heel anders uit dan voor jou. Ik voel bijvoorbeeld totaal niet de behoefte om de wereld rond te reizen of uit een vliegtuig te springen. Sterker nog, ik wil helemaal niks met vliegtuigen te maken hebben.

Werken aan mijn lichaam en geest doe ik het liefst en ik wil ook graag nog enorm gigantisch succesvol worden in mijn werk, alstublieft. Als er een pil komt om gezond 200 jaar te kunnen worden dan vreet ik ‘m direct op (nemen jullie er dan ook eentje).

Ik loop natuurlijk te schreeuwen dat goede voeding en sporten de sleutel is naar een gezond en fit lichaam. Dat is zeker zo, de basis van gezondheid ligt in je immuunsysteem. Is dit sterk dan heeft een ziekteverwekker weinig kans. Maar ook je geestelijke gesteldheid heeft een grote invloed op je immuunsysteem. Dus ook daar heb ik inmiddels een project van gemaakt. Binnenkort start ik met het 2e deel van een cursus over energiebewustwording. Dat klinkt super vaag maar dat is het niet want wij bestaan allemaal uit energie en daar kun je een heleboel mee doen! Tijdens mijn voedingsconsulten maak ik daar al gebruik van en dat zal alleen maar meer gaan worden. Mocht je willen weten hoe ik leef, dan zijn dit mijn belangrijkste 10 pijlers. En ik ben eigenlijk best benieuwd hoe jij in het leven staat, heb je daar al eens over nagedacht?

Hoe leef ik:

  1. Elke dag, maar dan ook echt elke dag sta ik positief op, ook als ik niet blij ben (ja, dat kan) Ik denk dan even; o ja, shit….en dan fuck it! We hebben allemaal periodes dat het minder gaat of dat er problemen zijn van welke aard dan ook (liefdesverdriet, ziekte, rouw, relatieproblemen, werkloosheid) en die zijn ook mij allesbehalve vreemd. Toch kies ik er bewust voor om simpelweg blij te zijn en als dat echt niet lukt dan ga ik op de bank liggen janken. Dat hou ik echt nooit lang vol (10 min. max) en dan is het weer hup! Het leven is veel te leuk en veel te kort! Behalve door PMS maar daar wordt aan gewerkt….images (2)
  2. Ik ben razend nieuwsgierig naar andermans levens en steek daar graag iets van op. Een programma als Zomergasten….heel fijn!
  3. Ik heb een hondje
  4. ik knuffel graag maar niet met iedereen
  5. ik deel complimentjes uit en zie alles van 2 kanten (ik heb zelf geen mening)
  6. Ik eet geen troep
  7. ik ga 3 x per week naar de sportschool en sindsdien voel ik mij sterk, fit & sexy
  8. Ik verdiep mij in het aardse maar ook in het spirituele (=niet zweverig)
  9. Ik geniet van mijn gezin en kinderen die steeds meer zichzelf worden
  10. Ik slaap heel veel en zorg goed voor anderen maar nog meer voor mezelf…

s-ee-m-iracles-i-n-l-ife-e-veryday

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *