Paella Semi Healthy maar Supersnel!

Paella Semi Healthy maar Supersnel!

In een perfecte wereld zou Healthyjeltje nooit iets ongezonds eten. Maar de wereld is niet perfect en ook zeker niet die van mij dus…..vanavond eten we Paella uit een diepvrieszak!

Elke moeder (of vader) kent wel van die dagen dat je Of weinig tijd hebt Of geen inspiratie hebt Of gewoon geen zin hebt om iets eetbaars op tafel te zetten s’avonds. Het is maar goed dat ik een gezin heb waar ik voor moet koken want als ik alleen zou zijn dan denk ik dat ik elke avond met een groentesmoothie, gekookt ei en thee met chocola op de bank zou zitten. Ik geef dus helemaal niks om avondeten maar paella vind ik nog wel lekker!

Ik ben tegen kant en klaar maaltijden, pakjes en zakjes maar soms komt het zo uit en ik probeer er dan toch nog iets gezonds van te maken door er verse producten aan toe te voegen.  Ik weet niet of dit de slechte invloed van de e-nummers etc. in de zak Paella teniet doet maar alle beetjes helpen moet je maar denken en een patatje halen is erger. Dus hoe maak je van een diepvries Paella een super makkelijke semi healthy maaltijd? Dit heb je nodig:

  • 1 zak diepvries Paella
  • 1 bak bio kastanjechampignons (Gezond!)
  • 1 bakje bio kippendijen (Gezond!)
  • 1 bosje bio bosuitjes (Gezond!)
  • 5 bio tomaatjes (Gezond!)
  • heel veel kurkumapoeder (Gezond!)

Snij de kip in stukken en bak deze in wat roomboter. Doe na een paar minuten de champignons erbij, vervolgens de bosui en tomaat en uiteindelijk de zak Paella. Strooi er heel rijkelijk de kurkumapoeder over. Lekker bakken in de pan tot het helemaal gaar en opgewarmd is en denk er nog een zonnetje en een kan Sangria bij.

Als je hier dan nog een glas groentesmoothie bij drinkt dan weet ik zeker dat je toch heel veel voedingsstoffen, vitaminen en mineralen hebt binnengekregen…top!

Voor wat recepten van lekkere groentesmoothies, kun je klikken op de foto’s!

Blender Juice Juice IMG_4539 IMG_4141

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *