Healthyjeltje’s healthy (beauty) supplements

Healthyjeltje’s healthy (beauty) supplements

Zo, 30+ ladies….ik ga jullie vandaag een heel groot plezier doen :-))

Hoe ga ik dit nu weer leuk brengen..  Jullie weten inmiddels zoveel van mij, gelukkig sta ik daar niet de hele dag bij stil anders zou ik echt niets meer posten. Het is natuurlijk een keuze om zoveel te delen, het hoeft niet. Ik vind het tot nu toe heel leuk omdat ik eigenlijk alleen maar positieve reacties krijg en dat is gewoon ontzettend fijn. Ik zie mezelf als een heel doorsnee vrouw van 40+ die dingen meemaakt die heel veel mensen meemaken. Zelf vind ik het ook fijn om persoonlijke verhalen bij anderen te lezen want dan kun je denken..O, zij heeft dat gelukkig ook, lekker herkenbaar, lekker vertrouwd.

Nou, maar voordat iemand denkt dat ik een minderwaardigheidscomplex heb, dat heb ik niet. Ik voel mij zeer gezegend met de vorm plus inhoud hoe onze lieve heer (of wie dan ook) mij naar deze aardbol heeft afgeschoten. Ik heb mij altijd op een gezonde manier met mijn uiterlijk beziggehouden en dat doe ik nog steeds. Afgezien van een opgeplakte wimper of wat blondeersel in mijn haar gaat het echter niet. Ik probeer het echt van binnenuit aan te pakken.

Dit begint uiteraard met gezonde voeding. Daar kun je heel ingewikkeld over doen maar het is zo simpel als wat. Heel veel groente en fruit eten, geregeld vette vis, andere gezonde vetten, gezonde eiwitten en af en toe iets heerlijks ongezonds om de balans erin te houden. Verder moet je echt aan voldoende lichaamsbeweging doen. Sporten doe je niet alleen maar omdat je het leuk vindt (of niet) maar het is gewoon onderhoud aan je lichaam. Als laatste is stress echt een killer. Je kunt dit niet zomaar uitzetten en soms is het leven gewoon heel hard voor je, maar toch kun je er op een zo goed mogelijke manier mee omgaan. En dat is veel water drinken, veel slapen, wandelen (mediteren!)  en “ikdoenugewoonevenhelemaalniks” tijd inlassen.

Nu heb ik Orthomoleculaire voedingsleer gestudeerd dus ik weet welke stofjes ertoe bijdragen om de boel zover dat mogelijk is een beetje sappig te houden. Dat is voor iedereen natuurlijk net effe anders want er komt meer bij kijken. Rook je, heb je enorm veel stress (en hoe ga je daarmee om), ben je een zonaanbidder al van jongs af aan en hoe is het genetisch met je gesteld. Maar daarbuiten is het ook wat dit betreft heel simpel, vul je tijdig de stofjes aan die je met het hoger worden van de leeftijd zelf minder aanmaakt, dan helpt dat zeker. Kortom, ik heb voor mezelf een soort gezond BeautyBoost pakket samengesteld wat ik trouw dagelijks neem en ik voel mij daar heel goed bij.  En ik ga dit nu met jullie delen!

  1. N-Acetyl-Glucosamine. Een huid die minder vocht kan vasthouden ziet er ouder uit..helaas. N-A-G zorgt dat de huid vocht kan vasthouden en het helpt de hoeveelheden hyaluronzuur aan te vullen (volume, elasticiteit, wallen). Het helpt om de tussencelvloeistof in ons bindweefsel weer te laten toenemen. Het kan ook collageen- en elastine producerende cellen stimuleren om extra hyaluronzuur aan te maken. Een stof die dus zorgt voor een goede vochthuishouding.
  2. Vloeibaar Collageen. Onze huid, botten, pezen, kraakbeen en tanden bestaan grotendeels uit collageen en het is ook een belangrijk onderdeel van ons bindweefsel. Overigens ben ik onlangs dit vloeibaar Collageen en al langere tijd het N-A-G gaan slikken tegen de pijn in mijn duimgewrichten en dus niet voor anti-aging maar Hell What, als het daar ook bij helpt!
  3. 2 soorten Multi’s voor 40+ vrouwen. Och wat klinkt dat toch vreselijk! Net alsof er iets ernstig misgaat met ons vrouwen vanaf het moment dat we geen 39 meer zijn. Maar goed. Ik zocht eerlijk gezegd gewoon een volwaardige Multi-vitamine met een goed opneembare Magnesium (geen oxide dus), vitamine D en visolie en toen zag ik deze.
  4. CBD Gold 25%  Deze “Mercedes” onder de CBD oliën neem ik gewoon in via mijn mond maar ik vermeng ook ca.10/20  druppels door een 20 ml. flesje mooie huidolie (rozenbottel). Dit smeer ik in de ochtend en avond op mijn gezicht. Nou ja, CBD is gewoon fantastisch, daar kunnen we kort over zijn. Wil je er meer over lezen, klik dan hier

Nu wil je natuurlijk weten waar je dit alles kunt krijgen…. Niet in Nederland! Het N-A-G en het Collageen bestel ik namelijk via Iherb. De CBDgold via mijn eigen webwinkel (volg deze link). Rozenbottel gezichtsolie kun je ook bij Iherb krijgen. En de multivitamine komt van Orthica en de andere via Holland & Barret.

Nou, doe er je voordeel mee!!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *