HEALTHYJELTJE CBD DIEET

HEALTHYJELTJE CBD DIEET

Nu iedereen lekker heeft genoten van de vakantiehapjes, zou het CBD Dieet je volgende stap moeten zijn! Wist je dat CBD jou heel goed helpen bij het afvallen? Zie het alsjeblieft niet als een ‘afslankpil’, daar is het een veel te mooi product voor, zie het als een sterke en positieve ondersteuning. Een lichaam (en geest) dat (die) niet in balans is, zal meer moeite hebben om kilo’s kwijt te raken. En dat is nu precies wat het doet…..balans brengen?

Maar hoe dan? Hoe werkt het CBD Dieet? CBD doet dit met de volgende mechanismen:

-Het stimuleert het vet-metabolisme

De werkzame stoffen in CBD stimuleren eiwitten die op hun beurt de oxidatie verbeteren en afbraak van vet in je lichaam veroorzaken.

-Het bevordert de verbranding van kilo calorieën

Het vergroot het aantal cellulaire mitochondria (mini energiecentrales) en verbeterd hun activiteit. Dit helpt het lichaam om meer calorieën te verbranden

-Toename bruin vet (en dat is goed!)

CBD helpt om het witte vetweefsel dat gewoonlijk in ons lichaam wordt opgeslagen om te zetten naar bruin vetweefsel. Bruin vet helpt om meer energie te verbranden in tegenstelling tot wit vet dat juist de opslag van vet verhoogt (en dat wil je niet! Nee!)

-CBD onderdrukt het hongergevoel en de drang om te snaaien waardoor je minder met eten bezig bent de hele dag!

CBD heeft invloed op het “honger”hormoon Ghreline wat in de maag wordt aangemaakt maar wat bij veel mensen is ontregeld. Want wie eet er nu alleen maar als hij/zij echt honger heeft? En wie stopt er op tijd met eten? Bijna niemand. Hiermee kun je weer proberen te leren luisteren naar je lichaam wanneer het echt behoefte heeft aan voeding. (geen vulling)

-CBD heeft een positief effect op de bloedsuikerspiegel en de suikerstofwisseling

CBD zorgt ervoor dat het lichaam koolhydraten (suikers) beter kan verwerken en dat de bloedsuikerspiegel in balans blijft. Een sterk schommelende bloedsuikerspiegel zorgt ervoor dat je vaak behoefte hebt om te snaaien.  

Je kunt het CBDjeltje Dieetsupplement ook zonder dieet gebruiken alleen dan zal het minder effect hebben op je gewicht. Het beste is om er een koolhydraatarm dieet bij te volgen. Koolhydraatarm betekent voor mij dat je geen snelle suikers eet maar juist wel de gezonde koolhydraten uit groente en een beetje fruit. Doordat je goede vetten en eiwitten eet voel je je sneller en langer verzadigd en deze voedingsstoffen zorgen er ook nog eens voor dat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft waardoor minder trek in zoetigheid en snacks!

Probeer het eens uit! De CBD is sowieso heel goed voor je! Klik op de foto om naar de webshop te gaan om het Healthyjeltje Dieet + CBDjeltje dieetsupplement te bestellen:

 

Bronnen:

https://link.springer.com/article/10.1007/s11010-016-2702-5

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/18601709/

 

 

2 Comments

 • Jeanelly Winter schreef:

  Hallo, ik heb deze site van een collega gekregen.
  Mijn vraag is of je ook mensen die diabetes zijn en meerdere medicijnen gebruiken kan helpen?
  Wat zijn eventueel de kosten of zit het in één pakket van de zorgverzekering?
  Graag een reactie

  Met vriendelijke groet,

  Jeanelly Winter

  • healthyjeltje schreef:

   Hi Jeanelly,
   Ik ben geen diëtist maar ik kan wel uitleggen wat een gezond voedingspatroon is voor iemand met Diabetes. Ik werk ook met CBD producten, die een positieve bijdrage kunnen geven bij Diabetes. De kosten voor een consult kun je zien onder het kopje “Advies & Tarief” op deze site. Helaas wordt een consult bij mij niet vergoedt door de zorgverzekeraar.
   Met vriendelijke groet,
   Healthyjeltje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *