Latte Macchiato ijsjes

Als je gek bent van Latte Macchiato of koffie verkeerd dan zul je deze ijsjes zeker waarderen! Wederom heel makkelijk te maken. Je hebt wel van die leuke ijslollie vormpjes nodig, bij mij lagen ze nog ergens onderin een la.

Je hebt maar 2 ingrediënten nodig, sterke koffie en slagroom (en oké….een beetje honing of stevia).

Schenk in ijslollie vormpjes een laagje slagroom. Als je ongezoet echt niet lekker vindt, dan kun je de slagroom een klein beetje zoeten met wat jij lekker vindt.

Zet de vormpjes in de vriezer om de slagroom een beetje hard te laten worden maar steek de stokjes er nog niet in. Zet ondertussen wat sterke koffie en zoet deze met wat honing en laat de koffie goed afkoelen. Meng door de koffie een scheutje slagroom. Haal de Latte Macchiato ijslollies uit de vriezer en schenk de vormpjes verder vol met de koffie. Steek de stokjes erin,  en zet ze weer in de vriezer en ze zijn klaar! Echt een traktatie….

Voor je kids kun je tegelijkertijd ook wat lekker ijsjes maken van gepureerde aardbeien, frambozen en banaan.

In water oplosbare CBD vermeng met pure CBD pasta. Geweldig product! Voor meer info, klik op de foto!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *