IMG_4509Healthyjeltje Orthomoleculair Voedingsdeskundige Castricum

Wil je graag snel maar doeltreffend op weg geholpen worden naar een goed en gezond eet- en beweegpatroon? Ik geef je in 2 consulten met daarbij een uitgebreid adviesrapport en eetschema op papier alle tips & tools die je nodig hebt.

Wil je graag afvallen dan heb je wat langer begeleiding nodig. Het duurt een tijdje voordat je jezelf een nieuw eetpatroon hebt eigen gemaakt en dan is het fijn als er iemand is waar je terecht kunt voor steun, advies en handige tips om vol te houden. Neem je de verstandige stap om mij hiervoor in te schakelen, gun jezelf dan ook deze investering!

Mijn diploma’s en ervaring:

  • Lid van BATC Paramedisch Natuurgeneeskundige Therapeut
  • diploma Orthomoleculaire voedingsleer
  • diploma opleiding Voedingsdeskundige HBO niveau
  • Sportvoedingsdeskundige (under construction, oftewel aan het studeren!)
  • veel ervaring met Rawfood en hoe voeding opbouwend ingezet kan worden.
Orthomoleculair = Door middel van natuurlijke onbewerkte voeding eventueel aangevuld met supplementen het lichaam in een zo optimaal mogelijke conditie brengen. 

Tarieven inclusief 21% BTW:

  • Voedingsadvies op maat inc. 2 consulten + uitgebreid rapport € 95,-
  • Los consult 60 minuten € 60,-
  • Los consult 30 minuten € 30,-
  • Pinautomaat aanwezig

Voor meer informatie of voor het maken van afspraak kun je mij mailen op info@healthyjeltje.com of 06-54946943.

Hopelijk tot snel!

Het adres is Oude Parklaan 111, kamer 1.26. te Bakkum (Castricum)

 

img_7105Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.146.33.241 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Marjon Marjon uit Heemskerk schreef op 18 juni 2017 om 21:01:
Ook ik volgde Daniëlle al een tijdje op Facebook en Instagram, en omdat ik al enkele jaren last heb van mijn darmen besloot ik om ook eens een afspraak te maken bij Daniëlle. Tijdens het eerste consult hebben we gekeken naar mijn eetpatroon en naar mijn leefstijl. Daniëlle heeft een voedingschema op maat gemaakt voor mij aan de hand van het SC -dieet. Een speciaal dieet voor mensen met darmontstekingen. Ik hoefde niet af te vallen maar juist iets meer van alles te eten. Tijdens het volgen van het dieet kon ik tussendoor ook vragen stellen en dat vond ik een prettig idee, omdat het wel even zoeken was wat voor mij goed werkte. Daniëlle is erg betrokken en heeft goed met mij meegedacht. Na het tweede consult ging het al een stuk beter. Ik ben nu een stuk bewuster gaan eten en heb ook eerder door als ik last krijg van bepaalde voedingsmiddelen. Ik ben ook de cbd pasta gaan proberen en mijn darmen en mijn hoofd zijn aanzienlijk rustiger geworden. Al met al een goed gevoel! Dank daarvoor! 😀
Charlotte Charlotte uit Limmen schreef op 15 februari 2017 om 12:00:
Ik volgende Healthyjeltje al een aantal weken op fb en instagram. Ik was erg benieuwd wat Daniëlle voor mij kon betekenen. Halverwege januari heb ik de stap gewaagd om een afspraak te maken. Daniëlle heeft me goed geadviseerd en me nieuwe inzichten gegevens qua voeding! Nu 4 weken later merk ik dat ik veel fitter ben en lekkerder in me vel zit! Echt een aanrader Healthyjeltje!!!
Mireille Mireille uit Bakkum schreef op 27 juni 2016 om 12:13:
Een paar weken geleden kwam ik bij Daniëlle om advies te krijgen over mijn speciale dieet waar ik toch niet helemaal uit kwam!! Ze heeft me daar al ontzettend goed bij geholpen met als resultaat dat ik me langzaam aan beter ga voelen en nog fijner ook in kilo's verminder!!! Ook fijn een stok achter de deur te hebben. Bent erg tevreden en kan het een ieder aanbevelen die qua voedingsadviezen iemand zoekt om de goeie weg in te slaan!!! Alvast bedankt voor deze start;))
Ingrid Ingrid uit Castricum schreef op 6 mei 2016 om 16:24:
Ik had meegedaan met een like en winactie van Danielle. Blij verrast dat ik hoorde dat ik gewonnen had. Het intake gesprek was prettig en voelde mij op mijn gemak. Bijzonder om te horen dat ik eigenlijk te weinig eet. Met het schema in gedachten maak ik vaker bewuste keuzes met wat ik kies om te eten. Ook handig om voldoende fruit en groentes in huis te hebben voor heerlijke smoothies. Mijn dochter neemt nu ook soms een glaasje, krijgt ze toch wat meer groente binnen.
Marielle Marielle uit Castricum schreef op 1 mei 2016 om 23:01:
Een aantal maanden geleden ben ik gestart met het voedings- en bewegingsadvies van Healthyjeltje. En ik ben blij: voel me fitter en verlies gewicht. Healthyjeltje leerde mij beter te kijken naar voeding, ik kies nu bewuster. Ook overtuigde zij mij van het belang van regelmatig bewegen. Na enige twijfel ben ik nu twee maal per week actief met fitness. Ik voel mij er goed bij!
Esther Esther uit Castricum schreef op 1 mei 2016 om 18:47:
Ik heb bij Danielle een afspraak gemaakt omdat ik even een zetje in de goede richting nodig had. Tuurlijk weet ik wat gezond eten is en welke lekkere dingen ik moet laten staan om me fit te voelen maar..het DOEN is een tweede. Ik heb tijdens het spreekuur weer veel bijgeleerd en nadat ik mijn persoonlijk voedingsadvies heb gekregen was ik echt gemotiveerd om aan de gang te gaan. Het 7 daagse eet schema is heel prettig. Geen rare groentes en moeilijke menu's, gewoon simpel en lekker! Ik ben net begonnen en het gaat goed maar ik heb de volgende afspraak alweer staan om mij te blijven motiveren. Voorlopig heb ik dat nodig. Ik vind mezelf niet zwak dat ik hulp nodig heb om dit vol te houden maar heel slim dat ik mezelf dit gun. Ik zie het ook echt als een cadeautje.