Benen, buik, butt

Fitness bal training voor je Benen, Buik & Butt!

Wij willen allemaal toch het liefst een paar mooie benen, strakke buik en stevige bolle billen……Ja toch?

Nu gaat bijna niets vanzelf dus ook dit niet maar dat wil niet zeggen dat het onbereikbaar is en je hoeft er ook niet perse voor naar de sportschool. Als je bereid bent om om de dag een kwartier intensief oefeningen te doen, dan kom je al een heel eind. Tegenwoordig kun je op Instagram zoveel mensen volgen die de slimste oefeningen voor thuis laten zien tot aan stofdoeken onder je voeten aan toe. Ik zal je een paar voorbeelden geven: BUTTWORKOUT, home_squats, home.abs en lowerbodyguide.

Onderstaande oefening met de fitness bal is retegoed voor je benen, buik en billen. Om te beginnen kun je hem zonder fitness bal doen maar gewoon met je voeten op de grond. Als dat makkelijk gaat kun je je voeten op een bankje zetten met eventueel een gewicht vasthouden op je buik. En als ook dat easy wordt kun je je voeten op een fitnessbal zetten. Aangezien deze bal onstabiel is moet je met behulp van je buikspieren deze in balans houden. Dus ook super voor je CORE !!!! Tijdens de oefening hou je je buik en bilspieren goed aangespannen en duw je je heupen omhoog. Doe dit 3 x 15 keer met eventueel aan het eind 10 tellen vasthouden…voel ‘m lekker branden.

Wil je een goede fitnessbal kopen, klik dan hier. Een fitnessbal is trouwens ook goed te gebruiken als stoel, zo train je al zittend je kleine spiertjes in je onderrug, zeker als je omstebeurt je ene en dan je andere been 10 tellen optilt!

Succes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *