Sporten op vakantie

Sporten op vakantie

En toen gingen we lekker op vakantie maar als inmiddels sportfanaat moet je dan toch ook wat. Ik had speciaal via internet ruim van tevoren een “Resistance Tube” aangeschaft maar zoals dat altijd gaat als je iets op een bepaalde tijd nodig hebt…..dan komt het niet aan. Dus bij aankomst op de camping meteen gekeken in de aanwezige sportschool maar om nou op zo’n mooie plek ergens achteraf binnen te gaan zitten zweten zag ik toch ook niet zitten.

Gelukkig had ik bij het bijeenschrapen van alle vakantieattributen ook mijn Kruidvat fitness elastiek in een tas gegooid en kwam die toch even goed van pas! Het is eigenlijk een simpele uitvoering van een Resistance Tube (die heeft handvatten). Gewoon lekker op het strand in je bikini met de voetjes in het zand en uitzicht op Saint Tropez je arm- en rugspieren in vorm houden. Als ik niet teveel publiek had gooide ik er ook nog een serie squats en wat planken tegenaan en dat met 30 graden plus! Daarbij heb ik bijna dagelijks hardgelopen over het strand op mijn nieuwe Vibram tenen schoenen. Begrijpelijk toch dat ik best trots ben op mezelf en heus naast deze inspanningen heb ik ook enorm genoten en ben ik lekker uitgerust!

Beetje jammer dat bij thuiskomst de weegschaal bijna 3 kilo meer aangaf dan ik met ‘m had afgesproken. Echt een rotstreek want ik heb niet eens aan het franse stokbrood gezeten! En als trap na kwam manlief vertellen dat er bij hem zelfs geen onsje meer bij zat en dat terwijl hij alleen af en toe een beetje met zijn armen in zee heeft staan wapperen! Maar goed, ik ben nu net thuis en dus inmiddels ook al op de sportschool geweest, want inmiddels ben ik verslaafd aan een fit lijf en wil ik dat graag behouden. Voor vrouwen kost dat schijnbaar wat meer moeite…tis niet anders!

 

e3e223fc286be86ec6f4bc64ab203781

e80f567d75a307b6904c967b22a4befd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *