Bloggen en geld verdienen

Bloggen en geld verdienen

Bloggen en geld verdienen. Ik ben nu ongeveer 2 jaar aan het Bloggen op deze site van Healthyjeltje. Het is wat ik het allerliefste doe. Dit komt voort uit een grote interesse in alles wat te maken heeft met gezondheid en goed voor je lichaam zorgen. Waar dat dan weer vandaan komt weet ik niet, misschien wel uit de angst om ziek te worden…who knows. Maar goed, ik vind niet alleen mijn eigen gezondheid belangrijk maar eigenlijk die van iedereen en zeker die van jou!

Dus ik ben nu al een tijd mijn kennis die ik door de afgelopen jaren heen heb opgedaan middels studies etc. aan het delen met jou. Regelmatig krijg ik de vraag? krijg je daar wel wat voor? En waarom zet je dat allemaal gratis op je site, je lijkt wel gek! Maar ik vind dat zelf niet gek het is alleen maar heel fijn als ik mensen een zetje kan geven richting een gezonder leven. Maar als ik met dit Bloggen ook af en toe inkomsten kan krijgen, dus Bloggen en geld verdienen tegelijk, dan zeg ik daar geen nee tegen. Ik heb namelijk wel een mooie grote boom in mijn tuin alleen er groeit vooralsnog geen geld aan.

Gaandeweg komen er nu dingen op mijn pad waarbij geld verdienen en Bloggen soms samen kunnen gaan. Misschien is het jullie al opgevallen dat ik in mijn Blogs tegenwoordig links zet naar producten die je kunt kopen. Nou, als je dat dus doet dan verdien ik daar ook een klein beetje aan. Ik mocht afgelopen week ook middels Healthyjeltje korting geven op een heel leuk product, lees het Blog hier. En dat vind ik dan weer superleuk want zo hebben we er allemaal wat aan!

Het is misschien stom en totaal niet zakelijk dat ik dit in een Blog aan jullie vertel, maar zo ben ik nou eenmaal, ik hou van zo eerlijk en duidelijk mogelijk. En jullie zijn natuurlijk ook niet achterlijk toch?!

Wat voor mij wel voorop staat, en daarom vertel ik dit ook, is dat ik alleen over producten schrijf of dingen promoot waar ik zelf 100% achter sta. Healthyjeltje dat ben ik, het is niet een soort alterego of zo en ik wil graag bij mezelf te blijven. Met andere woorden, ik ga niets doen wat een ander mij opdraagt. Maar daarbij denk ik dat het ook niet erg is om met iets wat je heel graag doet en waar je helemaal achter staat wat geld kunt verdienen.

Nou, dit wilde ik even kwijt.

Dus massaal bestellen allemaal!!!!!! 🙂

 

2 Comments

 • Els de Groot schreef:

  Mens je zou wel gek zijn als je er niet aan zou verdienen als je de kans krijgt.Je tijd en je energie die je er in steekt mag best beloond worden. En wat verfrissend die eerlijkheid van je daarover.. Een voorbeeld voor veel mensen/bedrijven!!!!!! Enne, dat Kievit product, dan ken ik toevallig. En dat is echt geweldig spul. Dus dat je daar 100% achter staat kan ik me voorstellen en voor mij een bewijs dat je echt goede spullen aanprijst. Ga zo verder. Verder ben ik ook heel blij met de recepten die ik van je in mijn mailbox vindt. Ik vind niet alles lekker (persoonlijke smaak) maar haal er voor mij hele goede uit. Dank daarvoor en ga zo door. Ik ben blij met je.
  Hartelijk dank voor alles en alvast fijne dagen en een héééél gezond 2016. Els deGroot

  • healthyjeltje schreef:

   Dankjewel Els! Wat een fijne woorden! Hartelijk dank daarvoor en natuurlijk wens ik jou ook een heel gezond 2016!
   En ik vind zelf ook niet alles heel lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *