Healthyjeltje’s top 5 van gezonde boeken

Healthyjeltje’s top 5 van gezonde kookboeken. Om te lezen niet om op te eten 😉

De boeken die ik hier beschrijf in deze eerste “Healthyjeltje’s top 5 van gezonde kookboeken” heb ik soms al jaren in mijn kast staan maar ze zijn nog steeds te koop, dus dat zegt ook wel wat. Dit zijn de 5 kookboeken die ik zeer geregeld tevoorschijn haal.


 

Healthyjeltje's top 5 van gezonde boeken

Ahhhh, dit is mijn nummer 1! Met dit boek is mijn “healthyjeltje” leven eigenlijk begonnen. Ik bestelde mijn 1e pot groene Vitamineral Green poeder en nam meteen dit boek erbij. Toen ik het thuiskreeg en doorbladerde belde ik direct daarna het bedrijf op of ik het terug mocht sturen. Ik dacht, wat moet ik hiermee?! Maar nu ben ik zo blij dat terugsturen niet kon want ik maak er nog steeds raw food gerechten uit. Soms heel makkelijk, soms niet te doen (kokoswrap) maar voor mij een dierbaar boek!

Je kunt dit boek hier bestellen.

 


 

Healthyjeltje's top 5 van gezonde boekenOw, en deze is ook zo leuk! Alleen de kaft al en hij voelt heel lekker aan (ja dat kan ook bij boeken!) Hij is wel in het Engels maar heerlijk heerlijk heerlijk! Door dit boek heb ik ook kennisgemaakt met de zoetstof Xylitol. Echt een goed alternatief voor suiker. Xylitol is niet makkelijk te verkrijgen, zelfs niet in de natuurwinkel, maar je kunt het hier bestellen. Door dit boek kan ik nu de lekkerste “gezonde” bonbons en andere dingen van rauwe cacao maken. En als ik het kan, kan jij het ook!

Je kunt dit boek hier bestellen.

 


 

Healthyjeltje's top 5 van gezonde boeken

Dit is een hele goede nummer 3. Ik heb dit kookboek laatst al in een ander Blog genoemd. Het is echt een fijn kookboek voor als je gezonder wilt gaan eten. Er staan gewoon normale recepten in voor ontbijt, lunch en diner en lekkere tussendoortjes maar dan gemaakt met gezonde ingrediënten. Hier kun je echt goed mee uit de voeten. Er is ook een deel 2, ze zijn beiden top!

Je kunt dit boek hier bestellen.

 

 


 

9200000048040468Nadat de schrijfster van dit boek, een nog hele jonge meid, bij Humberto Tan te gast was bij het progamma RTL Late Night heb ik direct dit boek besteld. Het geeft je een hele andere kijk op je spijsverteringsstelsel en dan met name je darmen. Duidelijk en leuk geschreven en als je dit gelezen hebt dan raak je je nog meer bewust van het feit hoe belangrijk je darmen zijn en dat je moet opletten waar je ze qua voeding allemaal mee opzadelt.

Je kunt dit boek hier bestellen.

 

 


 

Healthyjeltje's top 5 van gezonde boeken

Ik zal het maar opbiechten, ik ben eigenlijk een beetje jaloers op Rens Kroes. Ze is nog zo lekker jong en ze heeft dingen bereikt die ik ook wel graag wil maar wat natuurlijk nooit meer gaat gebeuren en dan heeft ze ook al 2 kookboeken geschreven! De eerste heb ik niet maar de 2e dus wel en eerlijk is eerlijk het is een heel leuk boek met originele recepten. Maar de hele styling vind ik pas echt vet! Staat gezellig op je eettafel of zet hem in je keuken op een plank, ook al sta je er gewoon kroketten bij te bakken, kan jou het schelen!

Je kunt dit boek hier bestellen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *