Pompoen Mango Smoothie

Pompoen Mango Smoothie

Ook ik moet oppassen dat ik niet telkens hetzelfde gebruik om een groentesmoothie te maken. Bij voeding is het sowieso belangrijk om veel te variëren maar zeker met rauwe (blad)groente. Elke plant bevat gifstoffen om zich te beschermen in de natuur en die krijg je dus ook binnen. Dat geeft niet want rauwe groente bevat nog veel meer stofjes die wel heel goed zijn, maar om deze reden is het belangrijk om af te wisselen.

Vanmorgen stond ik heel gezellig voor de diepvrieskast van de AH en toen viel mijn oog op een doos bevroren pompoenblokjes……mmmm dat leek me wel fijn tezamen met zo’n zelfde doosje mangoblokjes! Wat heb ik precies in deze smoothie gedaan:

  • half doosje bevroren pompoenblokjes
  • heel doosje bevroren mangoblokjes
  • 1 avocado
  • 1 banaan
  • 3 geschilde sinaasappelen inclusief pitten (dus niet uitpersen!!!!!)
  • 1 geschilde citroen
  • 1 stukje gember
  • het binnenste van 1 stengel citroengras

Hij is superlekker!!!!!! Zeker als hij nog lekker koud is. Als je dit mengsel in ijsvormpjes giet heb je volgens mij heerlijk ijsjes voor jezelf of voor je kids! Goed idee he! 😉

Wil je graag uitleg waarom smoothies zo goed voor je zijn, klik dan op onderstaande foto!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *