Healthyjeltje’s favoriete Groene Poeder

Healthyjeltje’s Favoriete Groene Poeder

I have my babies back! Ik ben echt blij! Jullie hebben natuurlijk geen idee waar dit over gaat maar aan de potten die ik in mijn armen heb zit voor mij een heel verhaal vast, want mijn voeding ‘loopbaan’ is hiermee begonnen.

Jaren geleden bezocht ik in Amsterdam het huis van Tijn Touber voor een bijeenkomst naar aanleiding van zijn boek “Spoedcursus Verlichting”. Het was een hele fijne bijzondere middag en toen we in de keuken zaten te eten viel mijn oog op een grote pot die in de keuken stond met een heel mooi opvallend etiket. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden en dacht, voordat ik hier weer de deur uit stap weet ik wat het is. En zo geschiedde. Het bleek een bijzonder groen poeder te zijn dat gemaakt wordt in Amerika en via een kleine importeur in Amsterdam te verkrijgen was. Bij thuiskomst zocht ik het direct op en bestelde een pot. Ik wil altijd graag alles weten zo ook hierover en rolde vervolgens een beetje de rawfood wereld van Amsterdam in (van een afstandje dan). Rete interessant vond ik het allemaal maar het was ook nog wel erg ver van mijn bed. Het inspireerde mij wel enorm om heel erg op mijn voeding te gaan letten. Ik ging alles lezen en op internet volgen wat ik kon vinden en uiteindelijk ben ik met de verschillende opleidingen begonnen waardoor ik nu het werk doe dat ik doe! Maar goed, dat super poeder ben ik gaan gebruiken en omdat ik zo enthousiast was moest ik voor steeds meer mensen bestellen. Uiteindelijk heb ik contact opgenomen met de importeur en kon ik het zelf gaan verkopen en dat heb ik jarenlang in kleine kring gedaan.

Kortgeleden wilde ik weer bestellen, maar dat lukte ineens niet meer en daar werd ik echt verdrietig van! Het klinkt een beetje overdreven maar ik wil gewoon echt niet zonder zitten. Na wat uitzoeken kwam ik weer bij het juiste adres terecht en heb ik vandaag weer een doos in ontvangst kunnen nemen.

Maar goed, wat is het nu eigenlijk. Het heet Vitamineral Green en het bestaat uit heel veel ingrediënten die allemaal een therapeutische werking hebben. Het zijn voedzame en reinigende superfoods op een speciale manier verwerkt zodat ze hun voedingsstoffen optimaal hebben kunnen behouden. Het bevat een volledig spectrum van natuurlijk voorkomende, opneembare en niet-toxische vitaminen, mineralen, alle essentiële aminozuren (eiwit), antioxidanten, chlorofyl, oplosbare en onoplosbare vezels, tienduizenden fytonutriënten, en een overvloed aan andere synergetische, biologisch -gebonden voedingsstoffen.
Het is geen supplement maar het is voeding. Tot op heden heb ik nog geen groen poeder kunnen vinden met zo’n variatie aan ingrediënten.

Ik doe het door de smoothie maar als ik een energiedip heb of ik voel een verkoudheid of zo opkomen dan meng ik een schep met wat appelsap en drink dat in de ochtend en voordat ik naar bed ga.

Als je het gaat gebruiken begin je met 1 theelepel per dag en verhoog je dit geleidelijk gedurende twee weken tot 2 (of meer) afgestreken eetlepels per dag, hetzij in een keer of verdeeld. Neem niet te veel. Uiteindelijk zul je er dan minder van profiteren. Meng het met sap of water maar dat laatste is vies. Het smaakt overigens niet heel bijzonder, niet lekker maar in sap is het heel prima te doen. Als je tijdelijk reacties van je lichaam op de reiniging ervaart die u onwenselijk vindt (zoals dunne ontlasting en buikkramp), verminder dan de hoeveel naar 1 theelepel of minder. Verhoog vervolgens weer langzaam de hoeveelheid.

bestellen kan via www.cbdjeltje.com

Ingrediënten: Moringaboomblad, gerstegras, tarwegras, gemberwortel, yaconblad, basilicum, vogelmuur, johannesbroodpeulen, shilajit, amlabes (Indische kruisbes), alfalfagras, paardebloemblad, gerstegras, havergras, Zeegroenten: Kelp, dulse, zeesla, blaaswier, alaria, nori, spirulina en chlorella. Enzymen:Papaïne, amylase, cellulase, lipase, protease, bromelaïne en alpha-galactosidase. Probiotics: L. Salivarius, L. Plantarum, S. Faecium, L. Acidophilus, DDS-1 Acidophilus, S.Thermopolis, Bifidus, L. Casei, B. Subtilus, L. Bulgaricus, B. Laterosporous, S. Fradiae, S.Cellulasae, S. Griseoflavus, P. Calcis, P. Denitrificans, P. Fluorescens, P. Gelatic, P.Marinoglutinosa, P. Nigraclens, P. Putida, M. Verrucaria, K. Zopfit, B. Lipolyticum, B. Stationis, B. Succinogenes, B. Brenis, B. Macerans, B. Pumilus, B. Polymyxa, A.Brasilienese, A. Lipoferum, A. Agilis, A. Citreus, A. Globiformis, A. Luteus, A. Simplex, A.Lwolfii, A. Terreus, P. Chrysosporium, R. Arrhizus, T. Viride.

Vitamineral Green is 100% veganistisch, rauw, glutenvrij, gistvrij en TruGanic ™. Niet verdund, geen synthetische of geïsoleerde voedingsstoffen, maar perfect uitgebalanceerde voeding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *