Een helder koppie in een lekker lijfie

Een helder koppie in een lekker lijfie

Ja, een helder koppie in een lekker lijfie gun ik iedereen en ook mezelf. Vorige week lag ik in het ziekenhuis vanwege longembolie, daar heb ik dit Blog over geschreven. Ik wil niet heel dramatisch doen want er zijn echt heel veel ergere dingen maar zo’n gebeurtenis is behoorlijk confronterend blijkt.

In mijn ziekenhuisbedje was ik nog lekker een selfie aan het maken met het idee, na het weekend ben ik weer Speedy Gonzales, maar we zijn nu ruim een week verder en lijk ik meer Dommel uit de 7 dwergen. Iedereen roept heel lief “doe je rustig aan” & “denk om jezelf” en dat doe ik ook echt maar inmiddels heb ik ook 3 keer in de sportschool gestaan, weliswaar met een intensiteit van 25% van wat ik normaal doe, maar toch. De eerste keer op de loopband werd ik even emotioneel, iets wat ik zo graag en vaak doe bleek ineens heel eng (val ik zometeen niet dood neer) en ik was mij heel bewust van mijn lichaam. Maar het ging goed en al zullen velen mij gek verklaren het is mijn manier om weer langzaamaan te komen waar ik vandaan kwam en het liefst zo snel mogelijk.

Buiten dat ik goed voor mijn lichaam wil zorgen, ben ik het afgelopen jaar ook flink met de “geest” aan de slag gegaan middels cursussen & coaching met als doel dit straks nog meer in mijn praktijk te gaan toepassen. Want het 1 kan nu eenmaal niet zonder het ander en daar is echt helemaal niets zweverigs aan. We lopen allemaal tegen dingen aan in ons leven, alsmaar terugkerende patronen waarbij je soms denkt..waarom heb ik dat steeds?

Toen ik jong was, was ik niet vooruit te porren en hoopte ik nu zo ongeveer met pensioen te kunnen gaan maar daar moet ik nu echt niet aan denken, zelfs niet al had ik een miljoen op de bank. Ik heb juist een enorme drive gekregen op werkgebied om nog heel veel mensen verder te kunnen helpen en heel succesvol te worden. Op persoonlijk vlak probeer ik elke dag ietsje meer schijt aan alles en iedereen te hebben zonder daarbij een rotmeid te worden.

Ik loop vaak te schreeuwen dat goede voeding en sporten DE sleutel is naar een gezond en fit lichaam. De basis van je gezondheid ligt in je immuunsysteem. Is dit sterk dan heeft een ziekteverwekker weinig kans, maar ook je geestelijke gesteldheid heeft een enorme grote invloed op je immuunsysteem. Dus ook daar heb ik inmiddels een project van gemaakt. Binnenkort start ik met het 3e deel van een cursus waar ik inmiddels een jaar mee bezig ben. Hier leer ik over werken met energie, het ontwikkelen van invoelende vermogens en een opstapje naar mediumschap. Allemaal heel mooi te gebruiken in mijn praktijk voor wie dat wil en waarin ik mij kan onderscheiden in mijn vakgebied.

Vanzelf pas ik dit nu al toe want mijn adviezen bestaan niet allemaal uit hetzelfde riedeltje van wat ik in mijn leerboeken heb geleerd. Ik kijk echt naar wie ik voor me heb, hoe diegene in het leven staat en in welke levensfase diegene zich bevindt. Dit maakt mijn werk nog uitdagender om te doen dus ik hoop hier nog heel lang mee door te gaan en daarmee ook mijzelf te blijven ontwikkelen! Het is ontzettend leuk om met jezelf aan de slag te gaan zonder alles meteen heel bloedserieus te nemen. Juist niet….het leven is 1 grote speeltuin waar je van alles kan en mag uitproberen…dus doe dat ook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *