Avondje met Healthyjeltje bij Wier&ga

Avondje met Healthyjeltje bij Wier&ga Open Podium !!

Wil je ook een keer een “Avondje met Healthyjeltje” bijwonen?
Op woensdagavond 29 maart sta ik op het Open Podium van
Wier&ga Eten & Drinken aan het Bakkerspleintje te Castricum!

Gezonde voeding en Groente smoothies zullen deze avond de rode draad zijn. Mijn passie is gezond leven en mijn missie is mensen zich bewust maken van hun wonderlijke lijf en hoe je daar goed voor kunt zorgen.

De avond zal bestaan uit 2 delen, voor de pauze vertel ik mijn persoonlijk verhaal wat begon met een pot groen poeder, vervolgde met een Healthy Food Blog, een eigen praktijk en nu een avond op een podium! Rawfood, Superfoods, Groente Smoothies…. het zal allemaal de revue passeren en hoe kun je daar inspiratie uit halen zonder meteen je hele leven op zijn kop te zetten. Verder geef ik mijn Healthyjeltje visie op het hoe en waarom van gezond eten.

Na de pauze maak ik voor jullie ter plekke met behulp van 2 enthousiastelingen uit het publiek heerlijke groentesmoothies en die ga je natuurlijk proeven, je gaat het zeker lekker vinden!
En wat is nu precies het verschil tussen een blender, sapcentrifuge en slowjuicer? Het wordt je allemaal duidelijk! Tevens is er na de pauze gelegenheid om vragen te stellen.

Kom jij ook gezellig? Je kunt je opgeven bij Wier&ga door even langs te gaan, een mail te sturen (info@wierengacastricum.nl) of even te bellen op 0251-673588. De kosten bedragen € 5,- per persoon inclusief smoothie. Je kunt je dus niet opgeven door te reageren op dit bericht maar ik wil natuurlijk heel graag weten of je komt!

Woensdag 29 maart van 19:30 (inloop) tot ca. 21:30 uur

Hopelijk zie & spreek ik je dan!

Healthyjeltje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *