CBD olie en CBD Active+ bij Healthyjeltje

CBD olie en CBD Active+ bij Healthyjeltje

Bij Healthyjeltje zijn nu 3 varianten van producten met CBD verkrijgbaar!!!!!
Ik gebruik het zelf ook en ben er superblij mee. Er is een variant op oliebasis, de in water oplosbare vorm en de sterk geconcentreerde vorm. Hoe vaak krijg ik niet mensen in mijn praktijk met klachten….dat is helaas meer regel dan uitzondering. Maar nu is er een product op mijn pad gekomen dat bij talloze klachten kan helpen en wat ik naast gezonde voeding heel mooi kan inzetten.
Chronische pijn, reumatische klachten, de Overgang, ADHD, migraine, zenuwpijn maar ook als herstelmiddel voor botten en spieren bij fanatieke sporters! Ik heb inmiddels wat uurtjes met de ontwikkelaar hiervan gesproken en dat maakt mij alleen maar enthousiaster. Wil je meer informatie over dit prachtige product, klik dan op het logo!

1 Comment

  • Pamela schreef:

    Hallo healthyjeltje, ik gebruik nu al drie maanden cbd en ik heb voor mij de juiste balans gevonden. Mijn klachten van de overgang zijn beduidend minder geworden. Daar ben ik erg blij! Kortom ik ben blij dat jij mij het aangeraden hebt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *