Glutenvrije havermoutkoek met cranberries

Glutenvrije havermoutkoek met cranberries

Een lekkere koek als tussendoortje die ook goed vult en geen rotzooi bevat! En natuurlijk super makkelijk te maken. Kwestie van alles in een kom gooien, mengen, bakken en klaar…..hou ik van!

Wat heb je nodig:

Havermoutmeel is gewoon een in een blender fijngemalen havermoutvlok maar dan een heleboel ;-). Hak de cranberry’s in kleine stukjes. Donkere Agave is iets beter voor je dan gewone lichte agave maar moeilijker te verkrijgen. Ahornsiroop of kokosbloesemsuiker kan wat mij betreft ook, alleen van dat laatste geen 3 eetlepels maar 2.

Meng alles door elkaar, zet je oven aan, draai balletjes, druk ze plat en bak ze in de oven voor ca. 10 tot 15 minuten. Hou ze wel in de gaten want amandelmeel verbrand snel en als ze te droog worden dan zijn ze echt niet lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *