Healthyjeltje’s No. 3

Ik heb een KUTdag!

Ik heb een kutdag, een klotedag, een eenzame, verdrietig, lelijke, fuck you dag. Is het dan slim om een Blog te schrijven? Ja, waarom niet. Ik denk namelijk dat iedereen wel af en toe een kutdag heeft dus dan is het best lekker om eens te lezen hoe die kutdag van een ander eruit ziet.

Kutdagen komen zomaar onaangekondigd op, dat is ook het kuttige eraan (ik moet nu alweer lachen :-)) Je denkt bij het opstaan nog heel positief van, he wat gaat deze dag weer voor leuks brengen en voor je het weet is dat gevoel weg en kijk je in de spiegel en kun je je niet voorstellen dat er ooit nog iemand op jou zal gaan vallen. Met dat stomme haar, die blote ogen en zit er ineens een kuil in je wang en een pukkel tussen je wenkbrauwen en ben je aan het googlen hoe dat ook alweer zit met botox. (neeee, toch maar niet)

Op zo’n dag is iedereen die je altijd veelvuldig appt ineens heel druk en zit je steeds je telefoon te checken of het geluid wel aan staat of dat je wel bereik hebt of dat er misschien storing is. Zie je wel, iedereen heeft een leven en ik niet boehoeeeee. Ik heb op zo’n kutdag ook echt een schijthekel aan social media en erger me aan iedereen die voorbij komt of eigenlijk ben ik op dat moment gewoon jaloers. Kijk, zij hebben het wel heel leuk en zijn heel succesvol en hebben heel veel liefde en mooiigheid om hun heen en ik niet. boehoeeee.

Ik vraag me nu ter plekke af of mannen hier ook last van hebben. Of die ook onzeker zijn en er überhaupt weleens bij stilstaan of iemand ze nog wel aardig, lief en aantrekkelijk vind. Of die ook denken van, ja, nou ik ga jou nu mooi niet appen, je appt mij maar, ik ga toch godvergeve achter niemand zijn reet meer aanlopen, ze lopen nu maar eens achter mij aan. Zou dat ook weleens in een mannenbrein oppiepen? Of dat ze ineens naar hun voeten kijken, zo van, jee wat heb ik eigenlijk een lange grote teen? Dat doe ik namelijk allemaal wel, vooral op zo’n kutdag als vandaag.

Maar dagen als vandaag gaan gelukkig heel snel weer over! Grote kans dat ik me morgen weer heerlijk voel, ja! Dat weet ik inmiddels. Dus voordat iemand meelij met me krijgt, dan hoeft niet hoor. Onder dit alles zit een overvloed aan geluk en wedden dat ik me morgen weer “Gods gift to heaven” voel… 😉

Nou, ik voel me alweer wat beter en deze dag is alweer bijna voorbij.

Tot de volgende!

Jeltje

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *