In je onderbroek op Facebook

Nou ja, Huppakee, in mijn onderbroek op Facebook dacht ik van de week. Als je eenmaal gewend bent om veel te delen over jezelf via social media dan word je steeds makkelijker en ach, op het strand loop ik ook (bijna) zo..

Ik wil graag laten zien dat het haalbaar, fijn en bovenal gezond is om goed voor je lichaam te zorgen. Je krijgt er meer zelfvertrouwen door, of je nou een modellen lijf hebt of niet, dat maakt denk ik niet zoveel uit plus het maakt je sterker zowel lichamelijk als geestelijk.

Feit is dat we met z’n allen in het algemeen genomen steeds dikker worden en dat vind ik erg want het is ongezond. Ik hoor daarbij een hoop geklaag om mij heen over dikke buiken en hangende armen en een afschuw hebben voor het eigen lieve lijf, hoe erg is dat! Wacht maar tot je ziek wordt, dan wordt dat lijf ineens heel belangrijk. Uiteraard niet hoe het eruit ziet maar wel het gevoel dat het jou in de steek laat.

Maar wat doe jij nu om er zoveel mogelijk voor te zorgen dat het in een goede conditie blijft? Dat het de voedingstoffen binnen krijgt die het nodig heeft, dat het niet zoveel gifstoffen hoeft te verwerken, dat die spieren sterk blijven zodat zij het lichaam kunnen ondersteunen en jij minder pijn hebt? Ik geniet volop van het leven, van eten, van af en toe een drankje maar hou altijd de balans. En dat is echt heel erg goed vol te houden.

Ik word dit jaar 48 en ik ben trotser dan ooit op mijn lijf. Heus een beetje prettige genen maar zonder te overdrijven zorg ik er gewoon hardstikke goed voor. Dat neemt niet weg dat ik merk dat ik ouder wordt. Ik sport dan wel maar heb ook zeer regelmatig een blessure te pakken. Gelukkig helpt daar de CBD dan weer bij. En als je eenmaal die drive te pakken hebt, dat voelt zo knetterbest!! Jij kunt ook het voor jou haalbare bereiken en dat kost weinig geld alleen maar discipline, volhoudingsvermogen en het besef van het hebben en willen houden van een gezond en fit lijf.

Wil je mijn hulp? Met 1 tot 3 consulten kom je al een heel eind🌸☀️💪🏼🙏🏻https://healthyjeltje.com/voedingsadvies-tarieven/

Succes!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *