Basic Blobs & Super Spray

Heel vaak is er bij mij vraag naar een product met CBD dat energie geeft overdag maar s’nacht zorgt voor een ontspannen nachtrust en dat kan ik nu via CBDjeltje aanbieden met dit bijzondere DUO.

?? ????? ????? ?? ??? ?? ????? ????????? ??? ??? ???? ?????? ????? ??? ?? ??? ????? ?????????? ??? ??????? ?? ??????????. ???? ??????? ???? ???? ?? ??? ????? ?? ????? ???% ?????????. ??? ?????????? ??? ????? ???? ??? ??????? ???? ????????? ???. ??? ??? ???????? ???? ???? ?? ?? ??????. ?? ????? ??????? ? ?????? ?? ?? ??????? ?? ?? ??? ??? ????????!

?? ????? ????? ?? ??? ???? ????? ?????? ???? ??? ??? ??? ?? ???. ??? ????? ??????? ???? ?? ????? ?????????? ??? ???????? ??. ???????? ?? ?? ????? ???? ??? ????? ????????????? ?? ????? ??? ????????? ??????? ?? ???? ??????? ??????????. ??? ???? ???? ???? ?? ???? ??? ?????? ???? ? ?? ? ???????? ????? ?? ???? ???? ??? ????????? ?????????? ?????????.

Beide producten zijn biologisch, uniek op de markt. Al mijn producten worden gemaakt van het complete plantmateriaal. Dit betekent dat ze niet alleen maar CBD bevatten maar juist alle werkzame stoffen uit de hennepplant die elkaars werking zo mooi versterken. Alles wordt met de grootste zorg, liefde en passie gemaakt. Beide producten zijn ideaal te gebruiken bij lichamelijke en geestelijke klachten maar ook perfect preventief ter bevordering van de algehele gezondheid voor het hele volwassen gezin! Ze zijn hoog gedoseerd voor een optimale werking en ontdaan van belastende waxen waardoor ze tevens ook prettig van smaak zijn.

Bij zwangerschap en medicijngebruik eerst in overleg met de behandelend arts voor u het gaat gebruiken. Voor meer vragen stuur een bericht naar 06-54946943 of info@cbdjeltje.com. Klik op deze link: hier om te bestellen.

Als je de kortingscode Jeltjeduo gebruikt kun je eenmalig kennismaken met 10% korting!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *