Facebook , wat deel je wel en wat niet?

Ik zie Facebook als een heel mooi medium om mijn bedrijf en producten te promoten en ik denk dat dit zo goed loopt omdat ik ook persoonlijke dingen deel en daardoor gevoelsmatig een soort band heb opgebouwd met jou/jullie. Toch blijft het een lastig ding, wat hou je privé en wat gooi je op het web. Feit is dat ik ook gewoon een mens ben die dingen meemaakt en het ook eigenlijk best fijn vindt om daar positieve vibes op te krijgen….. zeker als het om zoiets bizars gaat als dit!

Ik ben volgens mij best open en schaam me ook niet zo snel. We zijn hier op deze aardbol terechtgekomen en we doen met z’n allen maar wat ons het beste lijkt. Meer kun je niet doen. De afgelopen jaren heb ik best veel privé zaken gedeeld op mijn pagina Healthyjeltje. Ik heb daar eigenlijk alleen maar positieve ervaringen mee, zelden of nooit een negatieve of rottige opmerking gehad. Dus hier komt ie toch!

Afgelopen zaterdag verloor ik van het een op andere moment mijn korte termijn geheugen. ik wist nog wel wie ik was en waar ik was en met wie maar informatie die ik op dat moment kreeg was ik na zeg 15 seconden weer kwijt. Achteraf hebben we daar gelukkig wel om kunnen lachen want hoe irritant als iemand elke minuut vraagt wat voor dag het is, wat je eigenlijk komt doen en waar we heen gaan. En dat ruim 4 uur lang…..

Ik ben naar de eerste hulp gebracht, er werden allerlei simpele testjes met mij gedaan (loop in een rechte lijn & iets met neus, oren, knie & teen, knie & teen). Ik kon alles perfect uitvoeren, ik weet er alleen niets meer van. Scan gemaakt van het hoofd, bloed onderzocht, alles was goed dus conclusie. TGA: Transient Global Amnesia. Iets wat maar bij 5 tot 10 per 100.000 mensen per jaar voorkomt. Het is niet erg, geeft geen schade en de kans dat het nog een keer gebeurt is nihil…..maar eng was het best wel. Het ultieme leven in het NU, dat was het eigenlijk. Nou, hoe ZEN dat ook mag wezen, dat hoeft voor mij niet meer. 

Bij mij is het waarschijnlijk getriggerd door een veel te koude douche (ik schoot uit en stond naar adem te happen) en kort daarna ging het licht gedeeltelijk uit. De dagen erna was ik heel erg moe (nu nog steeds een beetje) en mijn concentratie en het “op iets komen in mijn hoofd” was iets vertraagd, maar ik ben weer zo goed als mezelf, hoe fijn is dat dan!

Nou ja, nu dus toch gedeeld. Of het nut heeft weet ik niet, maar ik ben het kwijt. 

Doei!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *