Gezondheid voor lichaam & geest!

Gezondheid voor lichaam & geest!

Nancy van der Zee van Proud to be look & feel Coaching en Healthyjeltje hebben een compleet pakket samengesteld om de mooiste versie van jezelf weer tevoorschijn te halen.

Goed voor jezelf zorgen, het klinkt zo vanzelfsprekend. Maar kan het zijn dat je dat door alle drukte een beetje vergeet? Hoe tevreden ben je eigenlijk met je lichaam en je algehele gezondheid? Dit is het perfecte moment voor wat me-time!

Wat hebben wij jou te bieden?
Allereerst is dat persoonlijke aandacht, want dat staat bij ons voorop. Wij zijn er voor jou om je de komende periode te begeleiden. Wat zijn je sterke kanten en waar wil je nog mee aan de slag. Wij bieden je een pakket aan waarin jouw gezondheid zowel geestelijk als lichamelijk centraal staat. Wat zit er in dit pakket:

  • Danielle gaat je helpen bij een gezond voedingspatroon. Waar bestaat dat uit en heel belangrijk! Hoe kun je dit volhouden voor de lange termijn. Dit begint met een intakegesprek en een persoonlijk uitgeschreven voedingsadvies. Hierna volgen nog 2 voeding coaching gesprekken.
  • Nancy gaat door middel van 2 coaching gesprekken en 1 spiegelsessie aan de slag met jouw zelfbeeld. Hoe kijk jij naar jezelf? In deze coaching gesprekken reikt Nancy je tools aan en laat je beleven hoe je positiever naar jezelf kunt kijken om zo meer in je eigen kracht te komen te staan.

Wij bieden je deze investering in jezelf aan voor € 249,- incl.

Gezondheid voor lichaam en Geest

Voor meer informatie of als je een afspraak wilt maken mail ons dan via
Proudtobe@live.nl of healthyjeltje@outlook.com

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *