Healthyjeltje’s No.5 over koolhydraatarm

Healthyjeltje’s No. 5 over koolhydraatarm

Dit Blog gaat over het Healthyjeltje CBD Dieet een koolhydraatarm dieet. Eigenlijk geen dieet maar een manier van leven en eten waardoor je je weer lekker voelt in bikini of badpak.

Ik heb net de aflevering van ‘broodje gezond” bekeken dat ging over koolhydraten en ookal vinden ze een koolhydraatarm dieet een ‘hype’, het is een goede uitzending waar het een en ander duidelijk wordt uitgelegd. Hieronder de link.

https://www.npo.nl/broodje-gezond/21-05-2018/KN_1698995

Er wordt onder andere verteld dat koolhydraten suikers zijn, dat klopt. Moleculair gezien bestaan koolhydraten uit suikers en zo worden ze door je darmen ook ontvangen.  Verder wordt er gezegd dat je van koolhydraten niet dik wordt. Sec gezien, klopt dat ook. Van een koolhydraat op zich wordt je niet dik, alleen zo simpel is het natuurlijk niet. Als het hier ging om het eten van een droog volkorenbroodje of een bakje rijst zonder saus, nee, daar wordt je inderdaad niet dik van. Maar dat is niet hoe wij mensen eten.

Wat ook duidelijk wordt gemaakt, en wat ik ook altijd vertel tijdens mijn consulten; je hebt complexe en lege koolhydraten. De complexe vind je in groente, fruit en volkorenproducten. Deze zijn gezond want ze leveren onverteerbare vezels en vitaminen en mineralen. De lege koolhydraten in croissants, koek, snoep, witte pasta en rijst zijn ongezond want die leveren je lichaam niks, het kost je lichaam juist voedingsstoffen om ze te verwerken tot een goeie drol.

Het Healthyjeltje CBD Dieet noem ik koolhydraatarm maar dat klopt eigenlijk niet. Want je eet heel veel groente, wat fruit uit het handje en ook wat brood. Je krijgt dus zeker wel koolhydraten binnen, alleen de hele goeie!

Hier nog wat redenen waarom het Healthyjeltje CBD Dieet zo gezond is:

  1. je eet best veel gezonde vetten zoals in vette vis en walnoten. Deze hebben een positief effect op onze hormoonhuishouding. Wist je dat hormonen verantwoordelijk zijn voor de besturing van ons lichaam?
  2. gezonde vetten verzadigen beter en triggeren minder het beloningssysteem in stressvolle periodes. (emotie-eten) Dit doen producten hoog in koolhydraten juist wel vandaar dat je daar sneller meer van eet.
  3. Het CBD Dieet supplement ondersteunt je lichaam  bij het verwerken van de koolhydraten en de suikerstofwisseling verloopt beter.
  4. Je eet heel veel verse groente in de vorm van groentesmoothies en salades. Hier wordt je lichaam zooooo blij van, echt!!
  5. Juist doordat je voldoende eiwitten en gezonde vetten eet, hoef je geen honger te lijden en eindeloos kilocalorieën te tellen.
  6. Als je jezelf de tijd geeft om deze manier van eten aan te leren dan heb je levenslang plezier van een slanker en fitter lijf.

Wil je het bestellen? Klik dan op onderstaande foto!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *