Fruit 2.0

Fruit eten is goed voor je. En zeker als je aan de lijn bent en verder weinig mag is het belangrijk om niet altijd heel saai gewoon een banaan van de fruitschaal te grijpen en deze zonder aandacht (en liefde) weg te werken. Dan ben je er al gauw klaar mee kan ik je voorspellen. Je kunt bananen en appels heel goed gezond oppimpen met een beetje aandacht.

Verwacht nu geen heel ingewikkeld recept want als je het leest dan denk je waarschijnlijk….duh! daar had ik zelf ook wel op kunnen komen. Maar dat is tot op heden nog niet gebeurd toch 😉 … dus vandaar dit Blog.

Pak een koekenpan, een mes, een snijplank, een bord, banaan, appel, rozijnen, kokosolie en kaneel. Snij de banaan in plakjes en bak deze in een beetje kokosolie in de pan. Voorzichtig omdraaien zodat hij aan beide kanten lichtbruin ziet. Schep de plakjes op een bord en bestrooi met kaneel. Bak vervolgens de stukjes appel met de rozijnen en kaneel in ook een klodder kokosolie. Voor de echte zoetbek kun je er nog een dessertlepel ahornsiroop overheen sprenkelen.

Ga nu lekker zitten en geniet ervan!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *