Very Healthy Dagcreme

Very Healthy Dagcreme

Zoals ik vorig jaar stuitte op een zeer Healthy Deodorant, lees het Blog hierover hier, zo kreeg ik heel recent een zeer Healthy Dagcreme in mijn schoot geworpen.

En f#@ck!!! wat een goddelijk spul! Dat f#@ck slaat helaas op de prijs, rond de € 50,- namelijk voor een potje (wel een grotere pot natuurlijk dan op de foto want dat is een proefje). Al zou je wellicht anders denken maar ik geef dus weinig tot eigenlijk geen geld uit aan huidverzorgingsproducten, schoonheidsspecialisten, gelnagels, hairextensions, nepbillen, fillers etc. Ik hou wel van een sauna/spa/massage op zijn tijd maar eerlijk gezegd gun ik het mezelf niet (wat akelig eigenlijk!). ik ben ook meer een kerel want van een laptop (MacBook…Apple yeah!) of een Apple Watch (in de sale gekocht yeah!) weet ik zo allemaal redenen uit mijn mouw te schudden om een aankoop te vergoeilijken.

Maarrrrrr toch vind ik het heel belangrijk wat ik op mijn huid smeer. Dus dat ik er niet veel geld aan uitgeef, betekent niet dat ik een chemisch goedje van de drogist gebruik. Ik doe eigenlijk maar wat en blijft het meestal bij wat kokosolie, arganolie of wat Aloe Vera gel.

Maar ja, toen won ik dit proefsetje van het merk Esse. De lieve & mooie schoonheidsspecialiste Sahrona met haar prachtige bruine ogen (zie hieronder) die haar salon (Bio Skinzone) dus rechtsonder mijn kantoortje heeft, gebruikt deze producten bij haar clienten en verkoopt het dus ook.

Sahrona vindt een mooi product voor je huid ook heel belangrijk en dat het heel Puur en 100% Organic is staat ook bovenaan haar lijstje. Het is namelijk zo dat je de producten van Esse letterlijk kunt opeten….lekker is het niet maar het kan! En dat is ook voor mij een vereiste. Je huid is namelijk je grootste orgaan en als je daar dagelijks spul opsmeert (douchegel, bodylotion, dagcreme etc. etc) dan komt dat toch je lichaam binnen en dat zijn letterlijk gifstoffen!

In het proefsetje zat onder andere een masker en een mosturiser en op beide ben ik nu dus verliefd en ik wil het heel graag hebben. Het ruikt naar alsof je je in een heel luxe “spa” bevindt en het voelt echt heel fijn op je gezicht. Ik hoop dat jullie inmiddels weten dat ik over dit soort dingen altijd eerlijk ben. Ik zal nooit iets schrijven over iets waar ik niet 100% achter sta. Dus als iets goed is dan is het gewoon goed en dan vind ik dat daar aandacht aan besteed mag worden! Daarbij is het gewoon leuk dat Sahrona en ik onder hetzelfde dak zitten en wie weet komt er ooit wel een echte Spa/Sauna bij (massage zit er al, klik hier) dan kom ik helemaal nooit meer thuis.

Wil je meer lezen over dit product klik dan op de foto rechts.

Nog beter is het natuurlijk om een afspraak bij Sahrona te maken en je te laten vertroetelen met dit heerlijke spul en misschien gun jij het jezelf wel meteen om een potje (of de hele lijn) mee naar huis te nemen! Klik hier om op de site van Sahrona te komen!

Lekkerrrrrr!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *