De hollandse vrouw en haar lichamelijke bouw.

Afgelopen week heb ik weer eens mijn zelf samengestelde CBD DIEET online gezet, en het wordt gedownload als een malle. Wat is dat toch, waarom zijn we altijd onderweg naar een beter gevormd lijf? Ik weet ook het antwoord niet maar het is bij mij geen haar beter.

Elk mens doorloopt fasen in zijn of haar leven en zo ben ik sinds 1,5 jaar veranderd van een Uberfitte Healthyjeltje met een superstrak lijf in nog steeds Healthyjeltje maar dan ietsiepietsie ronder. En daar ben ik dus maar gedeeltelijk blij mee. Of eigenlijk gewoon niet.

Want O O O wat was dat toch heerlijk om altijd alle kleding die ik zag te passen. Hing er ergens een laatste uitverkoop maatje 34, ik kon het aan! Nergens een rolletje, bobbeltje ook niet als de kleding strak zat. Dat voelde zo ontzettend fijn en dat wil ik nu ook zooooo graag weer bereiken, maar ik weet nu al dat mij dat niet gaat lukken. 

Waarom? Om de eenvoudige reden dat als het niet je standaard bouw is, je alleen maar zo slank kunt zijn als je minimaal 3x per week jezelf uit de naad zweet in de sportschool en daarbij gewoon bijna NIETS eet. Want dat deed ik. Ik leed nergens aan hoor, hongerde mezelf echt niet uit, maar ik at enorm sober. Ik dronk sowieso geen alcohol (dat scheelt een hoop) en leidde een heel gestructureerd, best wel saai leven. Maar ik was wel dun en ook best gelukkig!

Nu ben ik nog iets gelukkiger, heb een hele leuke bourgondische vent die een hoop gezelligheid en sociale dingen en zo in mijn leven heeft gebracht. Met een daarbij horend eetpatroon wat heel lekker is, maar waar je in de verste verte en nog verder niets van afvalt. Ik heb mij daar heerlijk in gewenteld en inmiddels geaccepteerd dat graatje mager niet meer hoeft. Maar ik wil gewoon slank blijven en makkelijk leuke kleding kunnen blijven kopen en bovenal mij fijn voelen in mijn lijf. Dus ik ben rete gemotiveerd!!!!

Ik weet uiteraard heel goed, hoe ik dat moet doen, maar de praktijk is best heel lastig, ook voor mij. Ik heb in mijn huidige leven een stuk minder tijd om te besteden aan mijn lijf & sport. De overgang maakt het ook niet makkelijker maar met een sterke wil kom je echt een heel eind. Het CBD Dieet neemt je 3 weken lang (of 6 of 9 weken, als je steeds opnieuw begint) aan de hand en verteld jou precies wat je wel en niet mag eten en wanneer. Als je je daaraan heel strikt houdt, dan val je zeker af. 

En weet dat een knorrende maag niet erg is, even steeds een klein hapje of slokje proeven wel erg is, dat als je denkt dat je heel weinig eet, je eigenlijk nog iets minder moet eten en dat je dit dan de rest van je leven vol moet houden ūüėČ

Kom op, je kan het!

Fijn weekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *