Infused water

Infused water

Infused water, ik vind het heel mooi klinken en het ziet er ook nog eens heerlijk uit. Maar heel bijzonder is het niet. ‘T is wel hip op het moment dus dan probeer ik het ook gewoon een keer uit. Het principe is als volgt. Neem een doorzichtige fles met grote opening. Snij fruit naar wens in stukken maar geen banaan, daar kun je niet mee infusen.. Bevroren fruit kan ook, lekker fris zelfs. En vervolgens giet je er koud water bij. Als het goed is neemt het water lichtjes de smaak van het fruit aan…ik ben benieuwd! Het ziet er wel tof uit!

Ik heb het volgende fruit gebruikt:

  • limoentje
  • sinaasappel
  • blauwe bessen
  • frambozen

Maar ananas en mango in combinatie met limoen en verse munt lijkt me ook heel lekker!

Wat je er ook van vindt, het is zowiezo veel gezonder dan vruchtensap, limonade en frisdrank.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *