Sap maken met de sapcentrifuge

Sap maken met de sapcentrifuge

Sap maken met de sapcentrifuge. Ja hoor, ik zie jullie al denken. Slaat ze ons eerst met Blogs over de slowjuicer om de oren, net natuurlijk zo’n duur lel gekocht en dan begint ze nu weer over een sapcentrifuge!!! Sorry….

Ik ben destijds begonnen met een blender om smoothies mee te maken en toen kwam er een sapcentrifuge bij want daarmee maak je dus sap. Ik maakte van beiden veel gebruik en was inmiddels al aan sapcentrifuge no. 2 toe. Maar in mijn raw food hoogtijdagen wilde ik ineens ook tarwegras en bladgroente uit kunnen persen en daar heb je een slowjuicer voor nodig. Uiteraard kwam deze er want zo gaat dat bij vrouwen, maar toen wilde ik de sapcentrifuge kwijt want teveel apparaten en genoeg is genoeg.

Voor wat er nu komt schaam ik mij best want slecht voor het milieu, hebberig en het slaat uiteraard nergens op, 3 verschillende apparaten die sap maken, maar ik heb dus gisteren weer een sapcentrifuge voor mezelf gekocht…. En hij is WIT en ik hou zo van wit dus ik ben blij!

En dan nu de zeer legitieme reden van deze geldverkwisterij. Ik wil heel graag elke dag gezonde sappen maken omdat dat zo goed voor je is. Dat doe ik al met de blender (smoothie) maar dat is toch weer anders dan een sap (juice) lees maar in dit Blog en in dit Blog. Sap maken met de slowjuicer is een hoop werk en kost veel tijd en daar heb ik niet elke dag zoveel van dus daarom nu een broertje voor de slowjuicer erbij. In een sapcentrifuge zit een veel grotere opening aan de bovenkant dus daar mik je zo hele appels, winterwortels, bieten en venkelknollen in en daarbij gaat het razendsnel. Het nadeel is dat het pulp veel natter is bij de sapcentrifuge dus de opbrengst uit de slowjuicer is beter. Het schoonmaken is bij allebei even weinig (of veel) werk dus dat maakt niet uit.

Groot voordeel is dat een sapcentrifuge veel goedkoper is. Ik heb een exemplaar van Bosch gekocht en van dit type heb ik er vroeger al 2 gehad (1 dus versleten en 1 dus op marktplaats), echt een topding! En nu ook heel mooi in het wit te verkrijgen. Hij kost 64,95 en je kunt hem hier bestellen. (hij is nergens goedkoper, dat heb ik al voor je uitgezocht. Mocht dat toch wel zo zijn dan wil ik het niet weten). Wil je toch liever een slowjuicer aanschaffen en heb je net je bonus gekregen dan kun je een goede slowjuicer hier bestellen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *