Healthyjeltje’s No.1

Healthyjeltje’s No.1

Ik, Jeltje, ben dit hele Healthyjeltje verhaal ooit begonnen als Blogger, alhoewel zo heette dat toen volgens mij nog niet. Ik schreef gewoon stukjes over gezond eten met vaak een receptje. Het laatste jaar lukte het niet zo om te schrijven en dat mis ik! Dus ik ga gewoon weer beginnen, een leuk voornemen, voor mij en hopelijk voor jou ook. Ik wil het graag wekelijks gaan doen maar dat is misschien een te mooi streven dus geef ik deze Blog’s maar gewoon een nummer en dit is nummer 1.

In grote lijnen zal het gaan over gezondheid natuurlijk en over goed voedsel enzo. Maar het zal ook gaan over mijn leven in het algemeen, hoop dat je dat leuk vindt! Ik sta namelijk op een soort keerpunt, over een maand ga ik op mezelf na bijna 30 jaar, maar gelukkig gaan mijn zonen grotendeels met mij mee. Dit is natuurlijk zo’n grote verandering dat het niet anders kan dat ik daar ook soms over schrijf.

Ik heb er zin in, de wereld ligt weer voor me open, wie en wat zal op mijn pad komen en hoe ga ik het vinden in mijn eentje? De afgelopen jaren heb ik zo sterk gemerkt dat hoe je in het leven staat en hoe je omgaat met alles en iedereen dat voorbij wappert, zo enorm veel invloed heeft. Godzijdank heb ik van nature al een vrij positieve instelling maar natuurlijk voel ik me ook niet elke dag een blij konijn. Toch is het iets waar ik elke dag bewust voor kies, als ‘t maar effe lukt om gewoon ontzettend dankbaar te zijn voor iedereen en alles dat ik om mij heen heb. En hoe beter dat lukt, hoe meer je daarvan terugkrijgt van anderen, dat gaat echt vanzelf!

Nou en nu komt de zomer er aan en ik ga lekker heel veel naar het strand en heel veel in mijn nieuw keuken lekker gezonde dingen maken en het thuis heel gezellig maken voor mijn zoons, en hopelijk veel leuke, lieve, (lekkere ;-)), interessante, grappige mensen ontmoeten. Gewoon ff wat losser in het leven staan en goed genieten! Maar ook veel tijd doorbrengen met mijn beste vriendinnen die ik heel hoog heb zitten en gelukkig al jarenlang om mij heen heb en met mijn allerliefste zus en mijn vadertje die er gelukkig ook nog is en waar ik allebei zo fijn mee kan praten. En als er niemand is om mee te knuffelen dan kruip ik met mijn teckel, The Fonz, op de bank, die is namelijk altijd in voor een kroelpartij.

Tot de volgende!

Lotsoflof

Jeltje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *