Groentesmoothie Fresh!

Dit is een voorbeeld van echt een heel fijne groentesmoothie! Ik kan het ook niet helpen maar ik word er zo blij van. Een bord gekookte groente vind ik gewoon helemaal niet aantrekkelijk maar ik wil toch veel groente binnen krijgen dus dit is echt voor mij DE manier. Het staat altijd klaar, heel makkelijk te maken, je kunt er enorm goed mee variëren en het is gewoon best lekker. Wat heb je nodig:

  1. een rijpe avocado
  2. een banaan
  3. een courgette
  4. 3 stengels bleekselder
  5. 1 half plantje verse basilicum
  6. blikje ananas op eigen sap maar ander vers fruit mag ook! denk aan kiwi, bosvruchten, meloen etc. etc.
  7. 1 biologische citroen met schil of 1 schep ascorbinezuur
  8. 1 schep CBD Power Powder.

Was wat je moet wassen, schil wat je moet schillen en doe alles rauw in de blender. Courgette en citroen lekker met schil laten! Doe er een schep van het CBD Power Poeder bij (extra BOOST!!!) en dan vul je de kan af met koud water. Lekker blenderen en klaar! Je kunt dit zo vanwege de citroen/ascorbinezuur zeker 3 dagen in de koelkast bewaren.

Echt, je kunt je lijf geen groter plezier doen dan met dit. Je zult je er zeker fitter door voelen, je huid gaat stralen en je haar en nagels worden sterk.

1.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *